hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA HABERİ: Erdoğan-Akşener görüşmesi sona erdi

    KAYNAK DHA

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kurultay kararı alarak görevi bırakan İYİ Parti'nin eski Genel Başkan'ı Meral Akşener'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşme saat 17.00'de başladı. Cumhurbaşkanlığından görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaşıldı.

    'GÖRÜŞME 40 DAKİKA SÜRDÜ'

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiği İYİ Parti eski Genel Başkan'ı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşme sona erdi. Saat 17.00'de başlayan görüşme 17.40’ta bitti. 40 dakika süren görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi verilmedi.

    CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan ikili görüşme ile ilgili olarak şu bilgileri aktarmıştı

    Görüşmenin adresi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olacak. Görüşmenin içerine dair resmi açıklama yok ancak görüşme sonrası siyasi kulislerde nelerin konuşulduğunu takip edeceğiz. Malum Türkiye bir yerel seçimden çıktı. Seçimin ardından siyasette bir yumuşama atmosferi gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak CHP genel Başkanı Özgür Özel’i kabul etmişti. Bir iade-i ziyaret bekliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan. Ziyaret öncesi İYİ Parti’nin eski genel başkanı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek. En son iki lider ne zaman temas kurdu? Ramazan Bayramı’nda 10 Nisan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi parti liderleri ile yaptığı telefon görüşmeleri görüldü. Akşener’le karşılıklı Ramazan Bayramı tebriğinde bulunmuşlardı. Milli bayram kutlamalarında Akşener’in Anıtkabir’de olduğunu görüyoruz. Meclis’te düzenlenen resepsiyonlarda iki liderin karşılaştığını görüyoruz. Özel olarak gerçekleşecek görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SON DAKİKA HABERİ: Erdoğan-Akşener görüşmesi sona erdi

    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow