hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FETÖ'nün öz yeğeninden yeni itiraflar | Video Haber

    KAYNAKMert Can Gülmez | MUHABİR

    FETÖ içinden itiraflar devam ediyor. Fethullah Gülen'in öz yeğeni olan Ebuseleme Gülen, örgüte dair önemli bilgiler verdi. Ebuseleme Gülen, "Örgütte para azaldı" dedi, terör örgütündeki rüşvet çarkını anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öz yeğeni olan Ebuseleme Gülen, video paylaşımlarına devam ediyor. Ebuseleme Gülen, her videosunda örgüt içinde yaşananları ifşa ediyor. Son paylaştığı videoda da yine örgüt ile ilgili kritik noktalara değindi.

    FETÖnün öz yeğeninden yeni itiraflar | Video Haber

    Yeğen Gülen, son videosunda örgüt elebaşı Fethullah Gülen'in 'ideal insan portresi' olarak anlattıklarına vurgu yaptı. Aralarında 'Hırsız, katil ve darbecilerin' de yer aldığını belirtti. Amcası Fethullah Gülen'in ergenekon davasında hapis yatanlar için "Onlara müstahak" dediğini söyledi.

    FETÖnün öz yeğeninden yeni itiraflar | Video Haber

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeğen Gülen, örgüt için 'hizmet' adı altında toplanan paraların rüşvet olarak dağıtıldığını ifade etti.

    FETÖ, örgütünün yardım adı altında para topladığı "Time to Help e.V." derneğinin hesaplarının Resmi Gazete’de yayımlanan kararla dondurulmasının örgüte yardım yapanlarda tedirginlik oluşturduğu belirtiliyor. Öte yandan dernek ile ilişkili şahısların yaşanan gelişmelerden dolayı mevcut banka hesaplarını kapattırıp, başka bankalardan hesaplar açtığı da ifade ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow