hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Fetullah Gülen'in yeğeninden ''GÜÇ SAVAŞLARI'' itirafı!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, aralarında FETÖ/PDY bağlantılı 20 gerçek kişi ile 18 tüzel kişinin de olduğu bazı kişilerin Türkiye'de bulunan mal varlıklarının dondurulmasına karar verdi. O kararın ardından örgütte güç savaşlarının yaşandığı da ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FETÖ'YE ALMANYA'DA MALİ DARBE

    Bir yandan FETÖ terör örgütünün finansmanına yönelik mücadele devam ederken, diğer yandan örgütteki çatlaklar gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, aralarında FETÖ/PDY bağlantılı 20 gerçek kişi ile 18 tüzel kişinin de olduğu bazı kişilerin Türkiye'deki mal varlıklarının dondurulmasına karar verdi.

    Karar kapsamında FETÖ'nün Almanya'da faaliyet gösteren "Time to Help e.V." isimli sözde yardım kuruluşunun mal varlıkları da donduruldu. Edinilen bilgiye göre; FETÖ'ye büyük bir ekonomik darbe vuran bu kararla örgüt, finansal bir boşluğa düştü. "Yardım" adı altında topladıkları paraların kesilmesinden endişe duyan FETÖ, sözde kuruluşun varlıklarının dondurulması kararını örgüt üyelerinden sır gibi saklama kararı aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "BEN ÇOK YATTIM BİRAZ ONLAR YATSIN"

    Bu kararın ardından FETÖ cephesinde de güç savaşlarının yaşandığı ortaya çıktı. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuselame Gülen'in yayınladığı son videoda itiraf niteliğinde açıklamalar yer aldı.

    Yeğen Gülen, elebaşı Gülen'e yaptığı bir bayram ziyaretini anlattı. 15 Temmuz'dan iki sene sonra gerçekleşen o ziyarette, "Türkiye'de sizi seven insanlar hapishanelerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz" denildiğini, Gülen’in sinirli bir yüz ifadesi ile "Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın" dediğini belirtti.

    Video Haber | Fetullah Gülenin yeğeninden GÜÇ SAVAŞLARI itirafı

    Yeğen Gülen'in bu açıklamaları, "Elebaşı Gülen ve örgüt üst yönetiminin para için insanların dini duygularını sömürdüğü, örgüte üye olan müritlerin geleceklerinin düşünülmediği bir kez daha ortaya koyuldu" yorumlarını beraberinde getirdi.


     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow