hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Big Chefs halka arz tarihleri 2023 ne zaman? Big Chefs halka arz eşit mi, oransal mı? Big Chefs halka arz fiyatı, hisse kodu!

    Big Chefs halka arz tarihleri 2023 ne zaman Big Chefs halka arz eşit mi, oransal mı Big Chefs halka arz fiyatı, hisse kodu
    expand

    Türkiye’nin önemli full ser­vis restoran zinciri markası Big Chefs, halka arz oluyor. Şirket paylarının halka arzına ilişkin izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Big Chefs’in ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. Ayrıca “Big Chefs halka arz kaç lot verir eşit mi oransal mı” soruları da yatırımcının araştırdığı bir diğer konular arasında. Peki, Big Chefs halka arz tarihleri 2023 ne zaman? Big Chefs halka arz eşit mi, oransal mı? İşte Big Chefs halka arz fiyatı, hisse kodu bilgileri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzında ayrıntılar belli oldu. Sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemiyle gerçekleştirilecek halka arzda, şirketin çıkarılmış sermayesi 100 milyon TL’den 107 milyon TL’ye yükseltilecek. Artırılacak 7 milyon TL’lik nominal pay halka arz edilecek. Ayrıca 27 milyon TL nominal değerli paylar da ortak satışı kapsamında halka arz edilecek. Halka arz sonrası Big Chefs sermayesinin yüzde 31,78’i Bor­sa İstanbul’da (BİST) işlem görmeye başlayacak. Halka arzda 3 milyon TL nominal değerli paylara ilişkin ek satış hakkının da kullanılması durumunda halka açıklık oranı yüzde 34,58 olacak.

    BİG CHEFS (BÜYÜK ŞEFLER) HALKA ARZ NE ZAMAN?

    Big Chefs halka arz tarihlerinin 3-4-5 Mayıs 2023 olarak açıklanması bekleniyor. Halka arz için talep toplama süresinin ise 3 gün olması öngörülüyor. Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa'da faaliyet gösteren Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzına ilişkin talep toplama tarihleri ise henüz belli olmadı.

    BIGCHEFS HİSSE KODU VE HİSSE FİYATI

    Big Chefs hisse kodu #BIGCH olarak belirlendi. Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek olan Big Chefs hisse fiyatı ise 22,50 TL olarak belirlendi. 1 TL nominal değerli paylar 22,50 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

    BİGCHEFS KAÇ LOT VERİYOR?

    Halka arzında toplamda 37,000,000 Lot pay dağıtılacağını açıklayan Big Chefs ek pay olarak 3,000,000 Lot verecek. Toplam dağıtılan payların yüzde 42'si halka açık olacak. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 832,500,000 TL olarak açıklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİGCHEFS HALKA ARZ EŞİT Mİ, ORANSAL MI, HANGİ BANKALARDAN?

    Halk arz aşamasında satılan paylar, eşit dağıtım yöntemine göre dağıtılacak. Big Chefs halka arzına katılacak olan yatırımcılar T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Big Chefs halka arzı "Türk Kalkınma Ve Yatırım Bankası A.Ş." ortaklığında gerçekleşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow