NATO Zirvesi'nin son gün oturumları: Erdoğan liderlerle sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in başkanlığında bir araya gelen liderler, NATO ve Asya-Pasifik'te ortaklıkların geliştirilmesini ele alacak.
Oturumun açılış konuşmasını yapan Stoltenberg, toplantıda ortak güvenlik sınamalarını görüşeceklerini bildirdi.
"BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREK"
Stoltenberg, "Bu çerçevede, Rusya'nın Ukrayna savaşı, Çin'in Rusya'nın savaş ekonomisine desteği ve otoriter güçler arasındaki yakınlaşmaları ele alacağız." dedi.
NATO üyesi ülkelerin liderlerinin yanı sıra AB, Avustralya, Japonya, Güney Kore ve Yeni Zelanda temsilcilerinin katıldığı oturumda, Stoltenberg, tüm bu sınamalara karşı barış ve kurallara dayalı uluslararası düzeni korumak için "birlikte çalışmamız gerek" mesajını verdi.
ERDOĞAN MEVKİDAŞLARI İLE SOHBET ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı. Erdoğan, toplantı öncesi mevkidaşları ve diğer liderlerle sohbet etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dünyanın en zengin şehirleri listesi belli oldu! Raporda Türkiye detayı: 40 bin 200 dolar milyoneri var…
Elon Musk ve Donald Trump arasında görüş ayrılığı mı? “Tarifeleri geri çekmesini istedi” iddiası…
Türk balı, dünyanın en ünlü lüks mağazasında! 150 gramı için ödenen rakam altın değerinde…
Tarife krizi: Asya ülkelerinin tepkisi ne oldu? Farklı strateji arayışları…
Oval Ofis’te “altın” dönüşüm! Trump'ın yaptığı değişiklikler dikkat çekti...