Şantiye bekçisi ayıyla top oynadı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şantiyeye inen bir ayı, şantiyede görevli bekçinin attığı futbol topuyla bir süre oynadı. Bekçi de o sevimli anları kaydetti. Ayı kısa süren oyunun ardından gözden kayboldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sarıkamış'ta ayılar, havaların ısınmasıyla birlikte yiyecek bulabilmek için ilçe çöplüğüne kadar inmeye başladı. Ayılardan biri de Sarıkamış Ormanı'na yakın bir alanda kurulan inşaat şantiyesinde görüldü.
Sabah erken saatlerde şantiye alanına girerek yiyecek arayan ayıyı gören bekçi Mustafa Serhat Nar, "Gel top oynayalım" diye seslendiği ayıya doğru futbol topunu attı. Nar'ın çağrısıyla yaklaşan ayı, bir süre sonra topu götürmeye çalıştı. Şantiye bekçisinin "Topu götürme" diye bağırdığı ayı, bir süre sonra topu bırakarak alandan uzaklaştı.
Mustafa Serhat Nar, o anları cep telefonunun kamerasıyla saniye saniye kaydedip, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Salep Nasıl Yetişir? Türkiye'de Salep En İyi Nerede Yetişir?
Portakal Nasıl Yetişir? Türkiye’de En İyi Portakal Nerede Yetişir?
Kayısı Nasıl Yetişir? Türkiye'de Kayısı En İyi Nerede Yetişir?
AFAD TAMP nedir, ne işe yarar? Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) ile ilgili bilgiler!
Kayıp Kız'ın Andie'si Emily Ratajkowski'nin güzellik sırrı! Pahalı krem ve serumları unutun! Meğer parlak cildini ona borçluymuş