hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    VİDEO HABER | Girişimcilere faizsiz kredi desteği

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kendi işini kurmayı hedefleyenler için yeni bir destek programı başlatılıyor. Girişimcilere 1,5 milyon lira üst limit dahilinde finansal destek verilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kendi işini kurmak isteyenlere müjdeli haber geldi. İş geliştirme desteği kapsamında verilecek faizsiz kredi için başvurular sürüyor.

    Ekonomist Muhammet Bayram konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

    “KOSGEB kapsamında 1,5 milyon TL’ye yakın bir destek sunacak. Girişimcilere, işini yerini kuranlara ya da işini bir yıl içerisinde kurmuş en az %50’si kendisine ait ise 1,5 milyon liralık destekten faydalanacak. Girişimci olan kişinin işletmede %50 payının olması lazım. Yine kuruluş tarihinden bir yıl içinde olunmalı. İşletmeyi kurduğunuz bir yılı geçmediyse bu destekten faydalanabilirsiniz. KOSGEB‘te olmak zorunda, KOSGEB’ten girişimcilik kapsamında iş geliştirme projesine giriş yapacaklar ve gerekli bilgileri dolduktan ve evrakları verdikten sonra şartları eğer sağlıyorlarsa 1,5 milyon liralık faizsiz kredi desteğinden faydalanacaklar"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KOSGEB 'girişimci destek programı' kapsamında iş geliştirme desteği olarak girişimciye 1,5 milyon lira faizsiz kredi verecek. İş kurmak isteyenlerin, genç, kadın, engelli, gazi veya şehit yakını olması durumunda 150 bin TL ek destek sunulacak. Daha önce girişimcilik desteklerinden yararlanan girişimciler yeniden başvuru yapamayacak. 1 Ağustos'ta başlayan başvurular, 30 Ağustos'a kadar devam edecek.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow