Uludağ'da baba-oğlu öldüren yangın böyle başladı
Bursa Uludağ'da iki kişinin yaşamını yitirdiği yangına ilişkin detaylar gelmeye devam ediyor. Yangının çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.
Yangının personelin yaktığı mangal nedeniyle çıktığı öne sürülmüştü. Henüz bunu anlayabilmek için görüntü o kadar net değil ama bunlar ilk görüntüler.
Yangının adresi Uludağ kayak merkezi birinci oteller bölgesiydi. Turizm işletme belgesi olmadığı için hizmete kapalı olan bir otelde, sadece 12 personel bulunuyordu. Kısa sürede büyüyen alevlerin arasında kaldılar. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, hızla personeli tahliye edip alevleri kontrol altına aldı. Ancak kurtarılan personellerden 24 yaşındaki kayak şampiyonu Berkin Usta ile 57 yaşındaki babası Yahya Usta hayatını kaybetti. Eski milli kayakçı olan Yahya Usta, aynı zamanda Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği başkanıydı.
Yangının kesin çıkış nedeni araştırılmaya devam edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı konuyu araştırmak üzere müfettiş görevlendirildiğini duyurdu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yol yenileme çalışmasında ortaya çıktı! Ekipler hemen etrafını kapattı
Dünyanın en uzun ve en kısa kadını yeniden buluştu
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
AKOM'dan son dakika uyarısı: Perşembeye kadar sürecek
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!