Töre cinayetinde "dede" ayrıntısı
İstanbul Kadıköy’de Kamuran Tün'ün bıçaklanarak öldürülmesinin altından töre cinayeti çıkmıştı. Gözaltına alınan katil zanlısıyla babası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yıllar sonra işlenen cinayette dede detayı ortaya çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 21 yaşındaki Murat Timuçin'in de aralarında bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı. Timuçin, berber Kamuran Tün'ü neden öldürdüğünü polise anlattı.
Murat Timuçin ifadesinde, dedesi tarafından büyütüldüğünü ve dedesinin töre cinayetine karşı çıktığını onu üzmemek için bunca yıl beklediğini söyledi.
Timuçin, "Dedem, Haziran ayında vefat etti. Bence cinayet için plan kurmaya başladım" dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı Murat Timuçin ve baba Hacı Timuçin tutuklandı. İki şüpheli ise serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'den pişkin savunma: Çikolatamızı alıp gittik
Dikkat! Meteoroloji ve Valilik peş peşe uyardı: Gök gürültülü sağanak alarmı! Bugün 4, yarın 8 kent...
23 NİSAN ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ: Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Gülistan Doku dosyasında özel ekip kuruldu! Deliller yeniden inceleniyor