Terör kurbanlarının adı yaşatılıyor
Gaziantep-Karkamış’taki terör saldırısı sonrası okullar tatil edilmişti. 9 günlük aranın ardından okullarda ders zili çaldı. Detaylar, CNN TÜRK muhabiri Mücahit Topçu ve Alper Öztürk’ün haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Terör saldırısının hedefi olan Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki okullarda yeniden ders zili çaldı. 9 günlük aranın ardından öğrenciler ders başı yaptı. Terör örgütü PKK’nın saldırısında yaşamını yitiren öğretmen Ayşenur Alkan'ın adı şehit olduğu okula verildi. 21 Kasım’da düzenlenen roketli saldırıda 2 kişi yaşamını yitirmiş, 10 kişi yaralanmıştı.
Matematik dersine giren Ayşenur Öğretmen, dersin ardından gittiği öğretmenler odasına isabet eden roket mermisi ile şehit olmuştu. Şehit öğretmenin son ders notları tahtada kaldı. Teröristlerin saldırısında şehit olanlardan biri de 5 yaşındaki Hasan Karataş'tı. Aynı saldırıda şehit olan 5 yaşındaki Hasan Karataş'ın ismi de bir anaokuluna verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
AKOM'dan son dakika uyarısı: Perşembeye kadar sürecek
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!
Türkiye'de Sadece İki Tane Var! Biri Konya'da! TAM 5000 YAŞINDA...
Maaş Bordrosu Nereden, Nasıl Alınır? E-Devlet Üzerinden Maaş Bordrosu Nasıl Alınır?