Şoför çıldırdı, mahalleli deprem sanıp sokağa fırladı
İstanbul Sarıyer'de sabah saatlerinde dar bir sokaktan geçen TIR, park halindeki otomobillere ve bir balkona çarptıktan sonra yoluna devam etti. Büyük bir gürültüyle uyanan mahalle sakinleri deprem oluyor zannederek kendilerini dışarı attı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, Ayazağa 122. sokakta sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Dar sokağa giren TIR sürücüsü etrafına ve otomobillere çarparak ilerledi. Olayda bir evin balkonu yıkılırken, 5 otomobilde hasar meydana geldi. TIR'ın çarptığı bir otomobil ise evin çatısına çarparak durdu.
Büyük şok yaşayan mahalle sakinleri deprem olduğunu düşünerek kendilerini sokağa attı. Otomobilin çatısına çarptığı evde bulunanlar ise balkondan çıkarak kurtuldu. Mahalle sakini Arzu Özdemir, "Sabah uyuyorduk. Büyük bir gürültüyle uyandık. Deprem oluyor zannettik. Hızla giden bir TIR otomobillere vurarak gitmiş. Bir otomobili de evin çatısına sürüklemiş. Yarısı çatının üzerindeydi" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
23 NİSAN SÖZLERİ VE MESAJLARI: ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ! Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri
SON DAKİKA! PKK Silah Bırakıyor Mu? Erdoğan’dan Nisan Sonuna Kritik İşaret
23 NİSAN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro bedava mı?
Son dakika haberi: Pendik'te palet fabrikasında korkutan yangın
Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'den pişkin savunma: Çikolatamızı alıp gittik