hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rojin’in ön otopsi raporu CNN TÜRK’te!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Türkiye’nin günlerdir iyi haber beklediği üniversiteli Robin’den maalesef dün acı haber geldi. 27 Eylül’de çıktığı yurda bir daha geri dönmeyen Rojin Kabaiş aramaların 18. gününde ölü olarak bulundu. Rojin'in cenazesi bu sabah memleketi Diyarbakır’da defnedildi. Ön otopsi raporunun detaylarını Rojin'in ölü bulunduğu yerden CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ve Kameraman Buğra Benlioğlu aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz detayları şu ifadelerle aktardı;

    İlk belirlemelerde şüpheli herhangi bir duruma rastlanmadı. Rojin’in cansız bedeni üzerinde darp izi veya ateşli silahla yaralama gibi bir bulguya rastlanmadı. Cesedin uzun süre suda kalması sebebiyle otopsi işleminin hem zor hem de meşakkatli bir şekilde ekipler tarafından gerçekleştirildi.

    Van Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan ön otopsi raporunda Rojin’in kesin ölüm sebebi belirlenemedi. Kesim ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Rojin’in cansız bedeni üzerinden alınacak. Örnekler İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülecek. Örnekler incelenerek Van Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilecek. Hazırlanan raporda, 'Rojin’in öldü mü, öldürüldü mü? İntihar mı etti, birileri tarafından kaçırıldı mı?' öğrenilecek. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow