Mağdurları gölge gibi izlediler
Yankesiciler kimi zaman mağazada kimi zaman da sokakta gözlerine kestirdikleri vatandaşları gölge gibi izledi. Polis ise o yankesicileri takipteydi. O anlar güvenlik kameralarından da kaçmadı. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Sercan Sever'in haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kalabalıktan faydalanan Şüpheli, sakince yaklaştı. Saniyeler içinde cep telefonunu montun cebinden alıp kaçtı. O şüpheli polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
Kadıköy’de de Salı pazarının en yoğun saatlerde yankesici tezgahtaki bebek arabalı kadını gözüne kestirdi. Şüpheli, birkaç metre ilerledikten sonra Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
Bir diğer yankesicilik adresi ise Gaziosmanpaşa’daki bir AVM. Yankesici müşteri kılığında geldiği AVM'de bir mağazaya girdi. Yüzük deneme bahanesi ile Üsküdar'daki kuyumcuya giden şüpheli. Parmağına yüzüğü taktı. Kalabalıktan faydalanıp oradan uzaklaştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yol yenileme çalışmasında ortaya çıktı! Ekipler hemen etrafını kapattı
Dünyanın en uzun ve en kısa kadını yeniden buluştu
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
AKOM'dan son dakika uyarısı: Perşembeye kadar sürecek
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!