DEM Parti İmralı’nın çağrısını ardından yol haritası ne olacak?
İmralı mesajının ardından DEM Parti'de yol haritasını belirleyecek. Bir dizi toplantı gerçekleştirilecek. İlk toplantı pazar günü parti meclisi ile yapılacak. Pazartesi günü ise MYK toplanacak.
DEM Parti kurullarında gelinen süreci ve bundan sonra izlenecek, yola karar verecek. Parti kurullarında sürece ilişkin nasıl bir yol izleneceği tartışmalarının ardından il ve ilçelerde halk buluşmaları yapılacak.
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın başkanlığında, pazar günü de parti meclisi ve il eş başkanları toplanacak. Parti meclisi ve il eş başkanları toplantısı gerçekleştirilecek ama kapsamlı toplantı 3 Mart Pazartesi günü olacak.
Merkez Yürütme Kurulu, tüm süreci masaya yatıracak. Aynı zamanda İmralı çağrısı sonrası terör örgütünden gelen çağrıya uyulacak açıklaması da masada olacak. Bundan sonrası için yeni kararların bu toplantıda alınması bekleniyor.
5 Mart Çarşamba günü ise milletvekilleri ve belediye eş başkanlarının katılımıyla toplantılar yapılacak. Ayrıca, il ve ilçelerde halk buluşmaları düzenlenecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İmralı çağrısı sonrası süreç nasıl işleyecek? İşte yol haritası! Hande Fırat yazdı
EN YENİ RAMAZAN AYI MESAJLARI 2025! Hoş geldin Ramazan temalı, uzun, kısa, resimli Ramazan mesajları ve sözleri
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
HABER... Terörde son perde! Öcalan çağrısını açıkladı: PKK kendini feshetmeli
Terörsüz Türkiye: İki önemli dönüm noktası! Süreç nasıl ilerleyecek? Hande Fırat yazdı