Atatürk için "zurnanın son deliği" diyen Ahmet Anapalı özür diledi
AKİT TV'de yayınlanan 'Saklanan Tarih' programında yazar Ahmet Anapalı Mustafa Kemal Atatürk için "Zurnanın son deliği" benzetmesi yapmıştı. Anapalı, bu sözleri için özür diledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AKİT TV'de yayınlanan Ahmet Anapalı ve Resul Demir'in sunduğu 'Saklanan Tarih' programında Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlik dönemine ilişkin skandal ifadelere yer verilmişti.
Akit TV sunucusuna CHP'den suç duyurusu
Programda Ahmet Anapalı, Atatürk için "Harekat ordusunda zurnanın son deliğiydi, gel gel git git yapan, bana su getir, sırtımı kaşı, bacağıma makyaj yap, masaj yap emirlerini uygulayan emir subayıydı" demişti. Anapalı bu sözlerin sosyal medyada yayılmasının ardından Kanal D habere konuştu ve söylediği sözler yüzünden özür diledi. Anapalı, "Yanlış anlattıysam, Atatürk'ü sevenlerden özür diliyorum. Atatürk'e saygısızlık yapmam Allah buna müsaade etmiyor" diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yol yenileme çalışmasında ortaya çıktı! Ekipler hemen etrafını kapattı
Dünyanın en uzun ve en kısa kadını yeniden buluştu
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
AKOM'dan son dakika uyarısı: Perşembeye kadar sürecek
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!