AK Parti yetkililerinden Oğan yorumu
AK Parti yetkilileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sinan Oğan’ın görüşmesini “Ülkemizin tamamının mutlu olacağı bir netice olacak” sözleriyle değerlendirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'la görüşmesine ilişkin konuştu.
“Artık seçimde iki kişi yarışıyor” diyen Kurtulmuş “Bir tarafta terörle çok etkin mücadele yürüten bir Erdoğan, diğer tarafta 'PYD mi bize düşman' diyebilecek kadar aymazlık içinde olan bir Kılıçdaroğlu. Oğan'a oy veren kitlenin bunu çok iyi değerlendireceğini biliyorum. Çünkü, Millet İttifakı'na oy vermediler. Nedeni FETÖ ve PKK ile gördüğü dirsek temasıdır" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise "Sayın Oğan'ın Dolmabahçe'de görüşmesini kıymetli buluyorum. Ülkemizin tamamının mutlu olacağı bir netice olacağını düşünüyor ve biliyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstanbullular deprem endişesiyle bir geceyi daha dışarıda geçirdi
Beklenen deprem yaklaştı mı? Uzmanların görüşü farklı: İstanbul'da yeni kırılma senaryoları!
Deprem riskini doğrudan etkiliyor! Uzmanlar altını çizerek uyardı
Depremde hayati öneme sahip! Saniyeler önce bildirim atabiliyor
THY, Ajet ve Pegasus uçak bileti açıklaması! THY, Ajet, Pegasus uçak biletleri ne kadar?