Abdullah Gül'ün koruması Iğdır'da şehit düştü!
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan polis memuru Fehmi Şahin de Iğdır'daki terör saldırısında şehit oldu. Şahin, Gül'ün görevini devretmesinin ardından şark hizmetini yerine getirmek için Iğdır'a gitmişti. Acı haberini Abdullah Gül, Twitter hesabından paylaştı.
Şahin, geçtiğimiz yıl Gül'ün görevini devretmesinin ardından şark hizmetini yerine getirmek için Iğdır'a gitmişti.
Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan Şahin çevresinde sevilen ve sayılan bir polisti.
Dışişleri Bakanlığı döneminden beri Abdullah Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan Şahin, daha önce de Kemal Derviş ve Bülent Ecevit'in koruma ekibinde görev yapmıştı.
Önceki görevlerinden dolayı yerine getiremediği zorunlu şark hizmeti için geçtiğimiz yıl Iğdır'a giden Şahin'in 12 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.
Gül: "Çok yakınımda çalıştı"
Twitter üzerinden başsağlığı mesajı yayınlayan Gül, şunları dedi:
Şehit düşen evlatlarımızdan Fehmi Şahin uzun yıllar, koruma ekibimde çok yakınımda çalıştı. pic.twitter.com/3IFlfC2fOJ
— Abdullah Gül (@cbabdullahgul) September 8, 2015
"Her gün yeni bir acıyla yüreğimiz yanıyor.
Bugün de Iğdır'daki hain terör saldırısında şehit düşen polislerimiz içimizi dağladı.
Şehit düşen evlatlarımızdan Fehmi Şahin uzun yıllar koruma ekibimde çok yakınımda çalıştı.
Fehmi'yi ve silah arkadaşlarını teröre kurban vermiş olmamızdan dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyim.
Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, Emniyet teşkilatımıza ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
23 NİSAN SÖZLERİ VE MESAJLARI: ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ! Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri
SON DAKİKA! PKK Silah Bırakıyor Mu? Erdoğan’dan Nisan Sonuna Kritik İşaret
23 NİSAN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro bedava mı?
Son dakika haberi: Pendik'te palet fabrikasında korkutan yangın
Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'den pişkin savunma: Çikolatamızı alıp gittik