14 Mart Tıp Bayramı buruk kutlandı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle "Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak" konulu program düzenledi. Programa deprem bölgesinden gelen üniversite öğrencileri de katıldı. Bu sene 14 Mart Tıp Bayramı buruk kutlandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle program düzenlendi. Konu, "Asrın Felaketinde Tıbbiyeli Olmak"tı. Bu sene, 14 Mart Tıp Bayramı buruk geçti.
Programa, deprem bölgesinden gelen üniversite öğrencileri de katıldı. Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı.
Kahramanmaraş'ta deprem sebebiyle ailesini kaybeden Kübra Timarcıoğlu da üniversitenin 2020 mezunu öğrencisiydi. Programda deprem bölgesini anlattı.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet Erdöl, deprem bölgesine üniversite olarak yardım gönderdiklerini belirtti. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar depremden etkilenen eğitim kurumlarıyla ilgili bilgi verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti