hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Eric Adams' bahanesi ile amaçlanan ne? Yunus Paksoy perde arkasını anlattı

    New York Belediye Başkanı Eric Adams'a yönelik yolsuzluk soruşturması üzerinden Türk bürokratlar ve Türkevi'ne yönelik kirli kampanya yürütülüyor. Uçak biletleri üzerinden oluşturulan senaryo ile Türk iş insanları da sindiriliyor. CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, FETÖ'nün manipüle ettiği iddianamedeki ayrıntıları CNN TÜRK Gece Haberleri'nde anlattı. Olay adam Eric Adams'ın sözlerini de aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PAKSOY: TÜRK İŞ İNSANLARI SİNDİRİLMEK Mİ İSTENİYOR?

    İş insanı Erden Timur, New York Belediye Başkanı Eric Adams'a yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında FBI'ın sorularını cevapladı. CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, "Türkevi" bahanesiyle yürütülen kampanyayı anlattı.

    Eric Adams bahanesi ile amaçlanan ne Yunus Paksoy perde arkasını anlattı

    "TÜRKEVİ'YLE İLGİLİ BİR İYİLİK YOK"

    Yunus Paksoy, iddianamenin detaylarını da anlattı. "Türkevi'yle ilgili bir iyilik yok. İddianamede Türk bürokrat adı geçmiyor" dedi.

    "TRUMP'IN YORUMU YARGI OPERASYONU"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yolsuzluk soruşturmasının başkanlık seçimi öncesi iç siyaset meselesi olduğunu işaret eden Paksoy, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın değerlendirmesini hatırlatarak "Eric Adams soruşturması iç siyaset meselesi" diye konuştu.

    Eric Adams bahanesi ile amaçlanan ne Yunus Paksoy perde arkasını anlattı

    ADAMS: MASUMUM, KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIM

    New York Belediye Başkanı Eric Adams'ın sözlerini de aktaran Paksoy, Eric Adams'ın davanın başlamasını iple çektiğini söyledi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow