hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA! Narin’in ön otopsi raporu sonucu: Bacağında kırık, boynunda lezyon var!

    KAYNAKMariye Ekinci | CNN TÜRK

    Son dakika haberine göre, Narin Güran'ın Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemi sona erdi. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ'ın aktardığı bilgiye göre, ön rapor belli oldu. Rapora göre, Narin Güran'ın bacağında kırık, boynunda ise lezyon tespit edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gün önce kaybolan ve o günden beri gece gündüz aranan Narin Güran'ın cansız bedeni, daha önce tarama faaliyetlerinin yapıldığı alanda bulundu. Narin'in cansız bedeni köye bir kilometre uzaklıkta Eğertutmaz Deresi'nde çuval içerisinde ve üzeri taşlarla örtülmüş şekildeydi.  Narin'in cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

    NARİN GÜRAN'IN ÖN OTOPSİ SONUCU

    CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ Narin Güran'ın otopsi işlemine ilişkin son dakika bilgisini paylaştı. Buna göre, Narin'in ön raporunda ilginç bulgular ortaya çıktı. Öyle ki vücudunda lezyonlar tespit edilen Narin'in bacağında kırık olduğu bulgusuna ulaşıldı. Diğer bir bilgiye göre ise Narin'in cesedinin yer değiştirdiği öğrenildi.

    SON DAKİKA Narin’in ön otopsi raporu sonucu: Bacağında kırık, boynunda lezyon var

    "CESET YER DEĞİŞTİRMİŞ"

    Nihat Uludağ'ın açıklamaları şöyle:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adli Tıp Kurumu çalışmasında ilginç bulgulara ulaşıldı. Narin'in bir bacağında kırık izi bulunmuş. Bu kırız izi darp, cebir sonucu mu oldu yoksa lezyon sonucu mu oldu, ona bakıyorlar. Ama Narin'in bir bacağı kırık. Gerçek raporun 15 gün içerisinde çıkması bekleniyor. İleri derecede çürüme varmış. Boynunda şüpheli bir lezyon var. Bu boğma suretiyle de olabailir, çürüme ve lezyon sebebiyle de olabilir diyorlar. Kritik bir bilgi daha var. Cesette yer değiştirme izi olma ihtimali yüksek. Ceset yer değiştirmiş. Bunu da araştırıyorlar. Böyle bir iz, emare tespit edilmiş görülüyor. Şu an pataloji, toksikoloji ve biyoloji raporu çıkacak. O birimler Narin'in cesedi ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Bu kiritik bilgiler, çünkü cesette çok ciddi lezyonlar var ve çok ciddi tespitler var. Yani nihai kararı İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun son kararı, son sözü vereceğini düşünüyorum.

    SON DAKİKA Narin’in ön otopsi raporu sonucu: Bacağında kırık, boynunda lezyon varNARİN'İN OTOPSİ ÇALIŞMASI SONA ERDİ

    Narin'in otopsi çalışması sona erdi. Adli Tıp Kurumu'ndan Narin'in cenazesi aileye teslim edilmedi. Ailenin gönderdiği cenaze nakil aracı boş çıktı. Otopsi tamamlandı ve sonuçlandı. Şu an cenaze aileye teslim edilmedi Adli Tıp Kurumu'nda.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Narin'in otopsisi saat 22.00'de tamamlandı. Defin ruhsat işlemi yapıldı. Başsavcılığın da talimatıyla yarın Narin'in cenazesi sabah 08.30 sularında aileye teslim edilecek.

    NARİN GÜRAN OLAYI NEDİR, NE OLMUŞTU?

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gün sonra mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğerturmaz Deresi’nde çuvalda cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 21 şüpheli gözaltına alındı.

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

    “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2 ŞÜPHELİYE DAHA GÖZALTI

    Gelen son dakika bilgisine göre; Narin Güran cinayetine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Böylelikle gözaltına alınan kişileirn sayısı 23'e yükselmiş oldu.

    BAKAN TUNÇ: GÖZALTI SAYISI 24'E YÜKSELDİ

    Bakan Tunç, "Soruşturmanın bu aşamasında gözaltına alınan kişilerin ifade işlemleri devam etmektedir. Her ayrıntı tek tek titizlikle incelenmekte olup, elde edilen deliller doğrultusunda 1 kişi daha gözaltına alınmış, soruşturmada gözaltındaki kişi sayısı 24’e yükselmiştir." açıklamasını yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow