Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erbil'deki saldırıyla ilgili açıklama

Irak'ın Erbil kentinde Türk diplomatlara silahlı saldırı sonucu bir başkonsolosluk görevlisi şehit oldu. Saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Erbil’de konsolosluk çalışanlarımıza yönelik düzenlenen menfur saldırıyı kınıyorum. Saldırıda şehit olan çalışanımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Saldırının faillerinin süratle bulunmaları için Irak makamları ve yerel yetkililer nezdinde girişimlerimiz sürmektedir." ifadelerine yer verdi.
Erbil’de konsolosluk çalışanlarımıza yönelik düzenlenen menfur saldırıyı kınıyorum. Saldırıda şehit olan çalışanımıza Allah’tan rahmet diliyorum.
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) 17 Temmuz 2019
Saldırının faillerinin süratle bulunmaları için Irak makamları ve yerel yetkililer nezdinde girişimlerimiz sürmektedir.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Dikkat! Tarih belli oldu: Kar ve sağanak geri geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir...
TÜRKNET SİBER SALDIRI NEDİR? TürkNet Hangi Altyapıyı Kullanıyor? Müşteri Bilgileri Çalındı mı?
İstanbul'da halı saha maçı sırasında fenalaşan 2 genç hayatını kaybetti
Aleyna Çakır'ı intihara sürüklemeden yargılanan sanık Ümitcan Uygun: Tartışıyorduk, darp yoktu
2 günlük bebeği boğup çukura gömen firari anne ile anneanneyi JASAT yakaladı