hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel de "PROJE ÇOCUK" polemiğine katıldı

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de iki belediye başkanı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Son olarak da Mansur Yavaş'a yakınlığı ile bilinen bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın Ekrem İmamoğlu'nu "proje çocuk" diyerek hedef gösterdiği iddia edilmişti. Sonrasında Yavaş o sözleri onaylamadığını söyledi. Bu kez CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu o tartışmaya girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖZEL: YAPTIĞI İŞİN KABUL EDİLEBİLİR YANI YOK | İMAMOĞLU: YAVAŞ GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR

    Mansur Yavaş'a yakınlığı ile bilinen, yerel seçim öncesi de bu nedenle İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın Ekrem İmamoğlu'na yönelik olduğu iddia edilen "proje çocuk" ifadesi hala gündemde. Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Özgür Özel'den ilk değerlendirmeler geldi. Özel "Yaptığı işin kabul edilebilir bir yanı yok", İmamoğlu da "Mansur Yavaş gereken cevabı vermiştir" dedi.

    Özgür Özel de PROJE ÇOCUK polemiğine katıldı

    ÖZEL: YAVAŞ, ARSLAN İLE GÖNÜL BAĞINI KESTİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP kurultayında Mansur Yavaş kendisine konuşulacağının geç söylenmesi nedeniyle kürsüde sitem etmesi ile başlayan gerilim, İmamoğlu’nun partiyi tartıştırmama uyarısı ile devam etmişti. İmamoğlu’nun o çıkışı sonrası da Yüksel Arslan sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu’nun adını anmadan, "Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana 'proje çocuk' denir. 'Mustafa Kemal'in askeri' denmez" şeklindeki sosyal medya paylaşımıyla tartışma yarattı. Yavaş da o paylaşımı alıntılayarak sözlerini onaylamadığını silmesi gerektiğini vurguladı. İmamoğlu Yavaş'ın gereken cevabı verdiğini söyledi. Özel ise yavaşı tebrik etti. "Kendisinin bu meselede aldığı tutumu yapıcı buluyorum. Bundan sonra iç tartışmaları körükleyecek yaklaşımlarla işimiz yok. Mansur Bey gönül bağını kesti, bizle zaten siyasi bağı yok" dedi.

    Özgür Özel de PROJE ÇOCUK polemiğine katıldı

    "ABD DÖNÜŞÜ YAVAŞ VE İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞECEĞİM"

    Tam da bu gelişmelerin ardından ABD dönüşü İmamoğlu ve Yavaş ile bir araya geleceklerini söyledi CHP lideri. "Önümüzdeki hafta ben döndükten sonra üçümüz bir araya geleceğiz. Ortada kriz yok arkadaşlar" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Özel de PROJE ÇOCUK polemiğine katıldı

    "ASIL ÜZÜLDÜĞÜM MANSUR YAVAŞ'A BENİM ÜZERİMDEN ATEŞ ETMELERİ"

    Yüksel Arslan ise belediye ile bütün bağını kopardığını, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Verdiği bir demeçte sözlerinin adresinin İmamoğlu olmadığını, genel yazdığını savundu. "Asıl üzüldüğüm Mansur Yavaş'a benim üzerimden ateş etmeleri. Başkanımla da aramız açılmış oldu" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow