hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gerilim yeniden alevlendi! İmamoğlu "ihanet", Yavaş "kirli siyaset" dedi

    CHP'nin cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuşulan iki isim; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki tüzük kurultayında başlayan gerilim yeniden alevlendi. İmamoğlu, "Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan kim varsa ihanet eder" dedi. Bu sözlerin adresinin Mansur Yavaş olduğu konuşulurken, bu kez Mansur Yavaş'tan yeni bir açıklama geldi. Peki, o ne söyledi? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sitemi ve gerilimli diyalogdan günler sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun uyarısı… Yavaş'ın CHP'den uzaklaşıp İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olmak için çalışma yaptığı iddiası... İmamoğlu'nun ihanet çıkışının hedefinin kurultayda yaptığı açıklamalar nedeniyle Mansur Yavaş olduğu konuşuluyordu. Bunlar konuşulurken Mansur Yavaş'tan yeni açıklama geldi.

    "GERÇEKLERİN YAKIN UZAKTAN BİR İLGİSİ YOK"

    Yavaş, İmamoğlu’na doğrudan yanıt vermedi. Ancak CHP'den ayrılacağı yönündeki iddialar için "Asılsız" dedi. "Gerçeklerin oralarda yazanlar ve anlatılanlarla yakından uzaktan bir ilgisi yok" vurgusu yaptı. Kirli siyasete alet olmayacağını söyledi.

    "ZAMANI GELDİĞİNDE OTURULUR KONUŞULUR"

    Cumhurbaşkanı adaylığı konusuna da değindi Yavaş. "Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde oturulur konuşulur" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow