hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel'den Dervişoğlu'na "acemi" yanıtı

    KAYNAKCNN TÜRK

    İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu CHP’ye, vekil transferleri üzerinden sert tepki göstermişti. O tepki gündemdeyken CHP grubunda bir İYİ Partili vekil daha CHP'ye geçti ve İYİ Parti Genel Başkanı’na, CHP Genel Başkanı Özgür Özel yanıt verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Partili vekillerin CHP'ye transferi üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert sözlerle yüklenmişti. O sözler gündemdeyken CHP'ye bir İYİ Partili vekil transferi daha gerçekleşti.

    Dervişoğlu bundan sonra CHP ile ilişkilerinin nasıl olacağına dair soruya "Yol haritası için CHP grup toplantısına bakacağız" demişti. Özel, eski İYİ Partili Kaya’ya rozet taktıktan sonra Dervişoğlu'na yanıt verdi. “İktidar dışında kimseye muhalefet etmem siz istiyorsunuz diye sizle de kavga etmem.”

    Özelden Dervişoğluna acemi yanıtı

    Özel, yerel seçim sürecini hatırlattı. Bizden aday olmayanlar İYİ Parti’den aday çıktı dedi ve ekledi: “Seçim döneminden hemen önce hemen sonra İYİ Parti’den CHP’ye katılmak isteyenler oldu. Aylarca bekledik. Örneğin bizden adaylaşamayan bütün belediye başkanlarına yer verildi.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özelden Dervişoğluna acemi yanıtı

    Özel, muhalefetle kavga etmem dedi ama sert eleştirilerini "siyasi etiği ayaklar altına aldı" diye kendisine tepki gösteren İYİ Partili Turhan Çömez’e yöneltti. “Büyükşehirde aday oldu bir muhtar kadar oy aldı. Büyük laflar edip hala nezaket sınırlarını aşmasın. Bizim ona tüketecek nefesimiz yok.”

    CHP Genel Başkanı Özel grup toplantısında gündeminde erken seçim tartışması da vardı. Özel "hemen sandık demem böyle giderse millet ister. Önünde kimse duramaz bu kadar net" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow