hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleri!

    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Mevlid Kandili, İslam dünyasında Hz. Muhammed’in doğumunun kutlandığı mübarek gecedir. Bu gece, Müslümanlar için büyük bir manevi değere sahiptir ve Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) hayatını, ahlakını ve mesajlarını yeniden hatırlamak için önemli bir fırsat sunar. 2024 yılında da Mevlid Kandili, Müslümanların dua, ibadet ve kardeşlik bağlarını pekiştirecekleri anlamlı bir gece olacak. Bu gecede sevdiklerinize gönderebileceğiniz güzel mesajlar, onların da bu özel geceyi ihya etmelerine vesile olabilir. İşte 2024 Mevlid Kandili’ne özel resimli, ayetli, hadisli ve duygulu mesajlar...

    Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) doğumunu kutladığımız ve ona olan sevgimizi ifade ettiğimiz bir gecedir. 2024 Mevlid Kandili için duygulu, ayetli ve hadisli mesajlar ile sevdiklerinize bu özel günü hatırlatabilir, onları da dualarınıza katabilirsiniz. Bu geceyi, sadece ibadet ve zikirlerle değil, sevdiklerinize gönderdiğiniz güzel mesajlarla da anlamlı hale getirebilir, onların da bu mübarek geceden manevi olarak faydalanmalarını sağlayabilirsiniz. Bu mübarek gece, hem insanların birbirlerine olan sevgilerini ve dualarını ifade ettikleri hem de Peygamber Efendimiz’i anarak manevi anlamda huzur buldukları bir zamandır. Mevlid Kandili'nde gönderilen mesajlar genellikle dualar, ayetler ve hadisler içerir. 

    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2024

    "Mevlid Kandiliniz mübarek olsun! Bu mübarek gecede dualarınız kabul, günahlarınız affolsun. Hz. Muhammed’in (s.a.v) şefaatine nail olmanız dileğiyle."

    "Bu mübarek gecede, yüce Allah’ın rahmeti üzerinize olsun. Mevlid Kandili, kalplerimizi aydınlatsın, hayatımıza huzur ve bereket getirsin. Kandiliniz mübarek olsun."

    "Bu özel gece vesilesiyle, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) ahlakını örnek alalım, hayatımızı onun yoluna göre şekillendirelim. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun."MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleriAyetli ve Hadisli Mevlid Kandili Mesajları

    "Şüphesiz Allah ve melekleri Peygambere salât ederler. Ey iman edenler! Siz de ona salât edin ve tam bir teslimiyetle selâm verin." (Ahzab Suresi, 56. Ayet)

    "Benimle birlikte Cennette olmak isteyen, bana bir defa salât getirsin." (Hadis-i Şerif)

    "Kalpler Allah’ın zikri ile huzur bulur." (Ra’d Suresi, 28. Ayet)

    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleriDuygulu ve Anlamlı Mevlid Kandili Sözleri

    "Bu gece, tüm kainatın onur duyduğu bir güne işaret ediyor. Peygamber Efendimiz’in doğduğu bu mübarek gece, dualarımızı semaya yükseltelim. Mevlid Kandili’niz mübarek olsun."

    "Bu gece dualarınızda beni de unutmayın. Bu mübarek gecede kalpler bir olsun, dualar kabul olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun."

    "Geceniz nur, dualarınız kabul, kalbiniz huzur dolsun. Mevlid Kandili'niz mübarek olsun."

    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleriNe zaman ki iyikilerimiz keşkelerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyikilerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.

    Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece.

    Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

    Dünya'ya teşrifi olan bugün, Mübarek Mevlid Kandili’miz hayırlara vesile olsun. Selam ve duâ ile.
    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleriSofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Mevlid Kandili'niz kutlu olsun.

    Peygamber göndermekle Allah, müminlere büyük bir lütufta bulunmuştur. Halbuki daha önce onlar apaçık bir sapıklık içinde idiler." ( Al-i İmrân, 164) Mevlid kandiliniz kutlu olsun.

    "Andolsun, Allah'ın rasûlünde sizin için, Allah'a ve âhiret gününe kavuşmayı umanlar için ve Allah'ı çok ananlar için güzel bir örnek vardır." (Ahzâb, 21)

    "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" sözüne mazhar olan, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif edişinin yıl dönümü mübarek ve hayırlara vesile olsun.

    Mevlid Kandili, insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Muhammedin (sav) doğumunun kutlandığı, hayatı Onun ahlakıyla güzelleştirecek bir tazelenme mevsimidir. Mevlid Kandili'niz kutlu olsun.MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleriAllah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

    Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

    Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

    Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

    Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.
    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleri
    MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024: Ayetli, hadisli, duygulu, anlamlı ve resimli kandil mesajları ve sözleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow