hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul’da film gibi kuyumcu soygunu

    KAYNAK DHA

    İstanbul Sancaktepe'de film gibi kuyumcu soygunu yaşandı. Yaklaşık 3 kilogram altının gasp edildiği ve çıkan çatışmada 1 kişinin yaralandığı olayda şüpheliler yakalandı. O anlar kamera kayıtlarına yansıdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kuyumcuyu soydular. 1 gün sonra film gibi bir operasyonla yakalandılar.

    Olay İstanbul Sancaktepe'de yaşandı. Silahlı soyguncular sabah saatlerinde kuyumcuya girdi. İddiaya göre 11 şüpheli yaklaşık 3 kilogram altını yanlarında getirdiği çantaya koydu. Kuyumcu ile arbede yaşayan soyguncu ateş etmeye başladı. Silahlı saldırıda işletme sahibinin oğlu yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

    İstanbul’da film gibi kuyumcu soygunu

    Olayın ardından polis ekipleri çalışma başlattı. Şüphelilerin kullandığı aracın izi 1 gün sonra bulundu. Takibe alınan araca yapılan operasyonda 5 kişi yakalandı.

    Ekipler Kocaeli’nde de bir bağ evine baskın yaptı. Orada da 5 kişi yakalandı. Ardından yabancı uyruklu 1 kişi daha gözaltına alındı. Şüpheli sayısı 11'e yükseldi.

    Suçlarını itiraf eden şüpheliler altınları başka arkadaşlarına verdiklerini söyledi. Gasp Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow