hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Güler, komuta kademesi ile toplantı yaptı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, komuta kademesine video konferans ile seslendi. “Sınırlı hedefli ve sıralı” askerî harekâtların yerin, “sürekli ve kapsamlı” operasyonların aldığını belirten Güler, "bu yolla terörle mücadelede büyük başarılar elde ediliyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sürekli ve kapsamlı operasyonların terörle mücadeledeki önemini vurguladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu başarılarının gurur kaynağı olduğunu belirtti.

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak, kuvvet komutanları, bakan yardımcıları ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, yurt içindeki ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları da katıldı.

    Bakan Güler, komuta kademesi ile toplantı yaptı

     Bakan Güler toplantıda, “Geçmişte yürütülen "sınırlı hedefli ve sıralı" askeri harekatların yerine bugün artık, "sürekli ve kapsamlı" operasyonlar gerçekleştirerek terör örgütlerine büyük darbe vurmakta ve terörle mücadelede büyük başarılar elde edilmektedir. Etki ve ilgi alanlarımızdaki bu algıyı oluşturan başarılarınız, ülkemiz için gurur kaynağıdır. Kahraman ordumuz; terörle mücadelede yeni güvenlik konseptimiz çerçevesinde tehditleri sınırlarımıza dayanmadan kaynağında bertaraf etmekte; başta PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelesini artan bir baskı ve yoğun bir tempoda sürdürmeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Güler, komuta kademesi ile toplantı yaptı

    Öte yandan Güler kardeş ülkelerin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yapılanmasına olan ilgisinin de altını çizdi.

    “Samimi bir yaklaşımla desteklediğimiz kardeş ülkeler, Türkiye benzeri bir silahlı kuvvetler yapısını kurmamızı istiyorlar. Bu şekildeki yaklaşımları bu kutsal gayretin ne denli başarılı olduğunun en önemli göstergesidir.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow