Bakan Ala'dan "TIR" açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hatay’da durdurulan ve içinde mühimmat olduğu ileri sürülen TIR ile ilgili olarak konuştu. Ala, "TIR'da Türkmenlere götürülen yardım var. Siz içini biliyor musunuz? Herkes işini bilecek" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ala, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etmesinin ardından kuliste gazetecilerin Hatay'da durdurulan TIR'a ilişkin sorusunu yanıtladı.
Bir gazetecinin, bu konuyla ilgili çelişkili açıklamalar geldiğini belirtmesi üzerine Ala, "Çelişkili açıklama? Yapılacak bir şey yok. Orada Türkmenler var. Onlara götürülen yardım. Herkes işini bilecek" dedi.
Ala, gazetecilere "Siz içini biliyor musunuz?" diye sordu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yol yenileme çalışmasında ortaya çıktı! Ekipler hemen etrafını kapattı
Dünyanın en uzun ve en kısa kadını yeniden buluştu
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
AKOM'dan son dakika uyarısı: Perşembeye kadar sürecek
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!