Avcılar'da metrobüs durağındaki patlama kamerada

Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü Metrobüs durağında bu sabah bir patlama oldu. Patlama anı kameralara böyle yansıdı.
Metrobüsün en yoğun olduğu saatlerde yaşanan küçük çaplı patlama, paniğe neden oldu.
Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde, genç şahıs elindeki poşeti metrobüs istasyonu girişindeki çöp kutusuna bırakıyor.
Bir süre sonra çöp kutusunda ufak çaplı bir patlama meydana geliyor. Bir süre patlamanın yaşandığı çöp kutusuna bakan vatandaşlar ise, yollarına devam ediyor.
Plastik şişe ve bilyeler dikkat çekti
Polis ekipleri durakta, etrafında bilyeler bulunan plastik şişeyi şeritle çevirerek bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, şişe ve bilyeleri inceledi. Bu sırada metrobüs durağı kapatıldı. İlk incelemenin ardından şişe ve bilyeler detaylı araştırma için emniyete götürüldü. Metrobüs durağı da yeniden açıldı.
Çöp poşetindeki küçük patlama
Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre polisi alarma geçiren sese, durağın girişinde bulunan çöp poşetindeki küçük çaplı patlama yol açtı. Söz konusu patlamaya bir patlayıcının neden olmadığı tespit edildi. Patlamaya neyin yol açtığı ise kesin olarak belirlenemedi. Metrobüs durağındaki güvenlik kameraları incelemeye alındı.
Bir görgü tanığı heyecana yol açan olayı şöyle anlattı:
"Aşağıda bir patlama oldu. Biz lastik patladı zannettik. Başka birşey bilmiyoruz. Şimdi aşağıda diyorlar çöpte bomba patlamış. Yüksek "pat" diye ses gelmiş. Yaralanan yok"
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Ramazan Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Ramazan Bayramı Mesajları!
Narin Güran'ın mezarını ziyaret eden arkadaşları şeker ve çiçek bıraktı
'Ölüler Kıraathanesi' olarak biliniyor: Bu bayramda da gelenek bozulmadı
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI 2025 | WhatsApp ve Instagram’da paylaşabileceğiniz sevgiliye, arkadaşa, anne ve babaya özel resimli bayram mesajları
Gelenek bozulmadı: 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu