hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2021? Ekim, kasım, aralık celbi askerlik yerleri belli oldu mu?

    Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2021 Ekim, kasım, aralık celbi askerlik yerleri belli oldu mu
    expand

    Yedek subay ve astsubay adayları ile erbaş ve erlerin sınıflandırma sonuçları MSB tarafından ilan edilecek. Ekim, kasım ve aralık celbinde silahaltına alınacak olan askerlerin sınıflandırma sonuçları ile askerlik yerleri erişime açılacak. Peki, askerlik yerleri ne zaman duyurulacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2021 yılının son çeyreğinde askere gidecek olan kişilerin sınıflandırma sonuçları ve askerlik yerleri için artık çok kısa bir süre kaldı. MSB bünyesinde görev alacak olanların merakla beklediği açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak. Peki, yerler hangi tarihte açıklanacak, hangi celp ne zaman sevk edilecek?

    ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Ekim, kasım ve aralık celplerinin sınıflandırma sonuçları ile askerlik yerleri 22 Ekim 2021 günü ilan edilecek. Adaylar buradaki sınıflandırma sonucuna göre silahaltına alınacakları dönemi bekleyecek.

    EKİM, KASIM, ARALIK CELBİ SEVK TARİHLERİ NE ZAMAN?

    25-26 Ekim’de ekim ayı celbi hem kovid-19 test sonucunu alacak hem de sevk belgesini alarak görevine başlayabilecek. Bu tarihler ikinci grup için kasım ayında 22-23 Kasım ve üçüncü grup için aralık ayında 20-21 Aralık olarak.

    Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2021 Ekim, kasım, aralık celbi askerlik yerleri belli oldu mu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow