Aç kalan kurt şehir merkezine indi

Kars’ta aç kaldığı için şehir merkezine inen kurt, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kars Şube Müdürlüğü’nce koruma altına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kars Şeker Fabrikası bahçesine gelen ve yorgun olan kurt, fabrika güvenlik görevlilerince görüldü.
Fabrika bahçesinde sıkışmış bir vaziyette kalan kurt, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü yetkililerine bildirildi. Orman ve Su İşleri Müdürü Murat Doğanay’ın talimatlarıyla bölgeye giden yetkililer, kurdun vatandaşlara saldırma olasılığını göz önünde bulundurarak tedbir aldı.
Daha sonra usulüne uygun bir şekilde herhangi bir zarar verilmeden alandan alınan kurt, Kafkas Üniversitesi Yaban Hayvanı Hastanesi’ne getirildi.
Orman ve Su İşleri Müdürü Murat Doğanay’ın bizzat yakından takip ettiği kurt, daha sonra Yaban Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Burada tedavisi tamamlanan kurdun, doğal yaşam alanına bırakılacağı öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Pençe- Kilit şehidi son yolculuğuna uğurlandı
Deprem Sonrası Çadır Fiyatları Uçtu: Bir Günde 8.500 TL Zam!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
THY, Ajet ve Pegasus uçak bileti açıklaması! THY, Ajet, Pegasus uçak biletleri ne kadar?
Son Dakika! 6.2'lik Korkutan Sarsıntıdan Sonra Gözler Bu Haritada: İstanbul'da Deprem Riski En Yüksek Yerler