hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Düzce
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kahramanmaraş
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kilis
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Şanlıurfa
  • Şırnak
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

16 yaşındaki kızın kaçırıldığı öne sürüldü

16 yaşındaki kızın kaçırıldığı öne sürüldü
expand
KAYNAKAA

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde yaşayan ve kendisinden 12 gündür haber alınamayan 16 yaşındaki lise öğrencisi kızın sosyal medyadan tanıştığı kişi tarafından kaçırıldığı öne sürüldü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Alınan bilgiye göre, Örenköy'de ikamet eden 10. sınıf öğrencisi F.Ç'nin 5 Kasım'da eve dönmemesi üzerine ailesi İlçe Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusunda bulundu.

Aile, 12 günden beri haber alınamayan Çakıcı'nın sosyal medya sitesi Facebook'tan tanıştığı 24 yaşındaki S.G. tarafından kaçırıldığını ileri sürerek, şikayetçi oldu.

Baba Yakup Ç, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatından endişe ettiği kızının bir an önce bulunmasını istedi.

Kızının internette tanıştığı kişi tarafından kaçırıldığını öne süren Yakup Ç, "Kızım internetten S.G. ile tanışmış, bizim haberimiz yoktu. 5 Kasım günü öğle saatlerinde köyden alıp götürmüşler. Bize daha sonra bir yakınımız söyledi, bu kişinin ismini. Biz de hemen jandarmaya sonra savcılığa başvurduk. Kızımızın bulunması için yardım isteyerek o kişiden şikayetçi olduk. Jandarma kaçırdığını düşündüğümüz kişinin evinde arama yapmış ama kızımı bulamamış. Kızımızın hayatından endişe duyuyoruz." dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Anne Gülsüm Ç. de kızı Fatma'nın kaçırılmasından birkaç gün sonra telefonla kendisini arayıp birkaç kelime konuştuktan sonra telefonunun zorla kapattırıldığını ileri sürdü.

Kaçırıldığı iddia edilen lise öğrencisinin bulunması için jandarma ekiplerince çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow