hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ukrayna Belçika maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? EURO 2024!

    Ukrayna Belçika maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta EURO 2024
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    EURO 2024’te son grup maçları bugün oynanacak. Ukrayna ve Belçika’nın karşı karşıya geleceği gecede Romanya ise Slovakya ile kozlarını paylaşacak. Avrupa Şampiyonası’nın en ilginç grubunda son maçlar öncesinde her takımın 3 puanı bulunuyor. Averajla Romanya ilk sırada yer alırken Belçika da yine averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Peki, Ukrayna Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’nda Ukrayna ve Belçika karşı karşıya gelecek. Müsabakadan beraberlik çıkması halinde her iki takımın da gruptan çıkma ihtimali bulunuyor. Bir takım ikinci sıradan üst tura yükselebilirken diğer takım ise en iyi üçüncüler arasına adını yazdırarak üst tura çıkabilir.

    Şampiyonanın en ilginç grubunda her takımın üç puanı bulunuyor. Ukrayna, Belçika, Romanya ve Slovakya’nın üç puanının yer aldığı grupta lider Romanya averaj ile ilk sırada bulunuyor.

    UKRAYNA BELÇİKA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    26 Haziran 2024 Çarşamba günü oynanacak olan mücadele TSİ saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Bu karşılaşma ile aynı saatte gruptaki diğer maç yani Slovakya Romanya maçı oynanacak.

    Müsabaka öncesinde gruptaki puan durumu ve averajlar şöyle:

    Romanya 3 puan  +1 averaj

    Belçika 3 puan +1 averaj

    Slovakya 3 puan 0 averaj

    Ukrayna 3 puan -2 averaj

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow