hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TRT1 EURO 2024 frekans bilgileri! TRT 1 CANLI YAYIN İZLE (Şifresiz yayın)

    TRT1 EURO 2024 frekans bilgileri TRT 1 CANLI YAYIN İZLE (Şifresiz yayın)
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa Şampiyonası’nda uluslararası yayın hakları nedeniyle TRT1 maç saatinde şifreli yayına geçiyor. Peki, TRT1 EURO 2024 şifresiz canlı yayın frekans bilgileri neler? İşte TRT1 şifresiz yayın canlı izleme bilgileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası geçtiğimiz haftalarda başlamış ve futbolseverler TRT ekranlarından EURO 2024 maçlarını izlemişti. Bazı kullanıcılar ise TRT ekranlarının maç saatinde şifreli yayına geçmesi nedeniyle alternatif izleme seçenekleri arama başlamıştı. TRT’den yapılan bilgilendirmede şifrenin UEFA’nın yayın hakları nedeniyle yapıldığı ifade edilirken maçları şifresiz izlemek isteyen kullanıcılar için frekans bilgileri de paylaşıldı.

    TRT1 EURO 2024 FREKANS BİLGİLERİ CANLI YAYIN

    TRT’den konuya ilişkin yapılan açıklama ve frekans bilgileri şöyle: UEFA’nın uyguladığı "uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası" gereği dünyadaki tüm resmî yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

    EURO 2024 karşılaşmalarını ülkemiz sınırları içerisinde; kesintisiz ve şifresiz izlemek için tek yapmanız gereken: uydu alıcılarının frekans bilgilerini güncellemek. İşte TRT 1 uydu frekans bilgileri…

    TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri

    Uydu: Türksat 4A

    Frekans: 11794

    Polarizasyon: V (Dikey)

    Sembol Oranı: 30000

    FEC: 3/4

    Bunun dışında internet üzerinden de TRT’deki EURO 2024 maçları şifresiz olarak izlenebilir. TRT yayınlarını barındıran Tabii sitesinden maçlar şifresiz olarak takip edilebiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRT1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow