hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid Real Valladolid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Real Madrid Real Valladolid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Milli futbolcumuz Arda Güler’in de kadrosunda yer aldığı Real Madrid, La Liga’da yeni sezon hedefleri için galibiyet serisi yakalamak istiyor. Geçtiğimiz hafta sezona 1-1’lik Mallorca beraberliği ile başlayan Real Madrid bu kez kendi seyircisi önünde Real Valladolid’i ağırlayacak. Peki, Real Madrid Real Valldolid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezona Süper Kupa ile başlasa da La Liga’da beklemediği bir sonuç alan Real Madrid ligin ilk maçında Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. Mendy’nin kırmızı kart görmesiyle birlikte bu müsabakada da oynayamayacak olması takımdaki eksik sayısını artırdı. Madrid ekibinde sakatlıkları bulunan Camavinga ve Bellingham’ın yanı sıra antrenman eksikliği bulunan Alaba da kadroda yer almıyor. Milli futbolcumuz Arda Güler’in karşılaşmada süre alması beklenirken mücadelede Madrid galibiyet parolasıyla sahada olacak.

    REAL MADRİD REAL VALLADOLİD MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    25 Ağustos 2024 Pazar günü oynanacak olan mücadele TSİ saat 18.00’de başlayacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    REAL MADRİD VE ANCELOTTİ SÜPER KUPA TARİHİNE GEÇTİ

    2024 UEFA Süper Kupa finalinde Atalanta’yı 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Real Madrid, 6. şampiyonluğuna ulaşarak Süper Kupa’yı en çok kazanan takım oldu. İspanyol ekibinin tecrübeli çalıştırıcısı Carlo Ancelotti de kariyerinin 5. Süper Kupası’nı kaldırarak bunu en çok başaran teknik direktör ünvanını ele geçirdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow