hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    You dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? Netflix You dizisi 3. sezon yayın tarihi belli oldu

    You dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak Netflix You dizisi 3. sezon yayın tarihi belli oldu
    expand

    You dizisi 3. sezon fragmanı Netflix tarafından yayınlandı. Dizinin yeni sezon fragmanı içerisinde yayın tarihi de paylaşıldı. Peki, You dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte fragman ve yayın tarihi…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Netflix yapımı You dizisi yeni sezonda takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Üçüncü sezon için geri sayımı sürdüren dizinin takipçilerine beklenen haberi Netflix verdi. Yayıncı kuruluş fragmanı yayınlayarak gelecek sezonun tarihini paylaşmış oldu.

    YOU DİZİSİ 3. SEZON NE ZAMAN? İŞTE FRAGMAN

    Üçüncü sezon fragmanında yer alan bilgilere göre yeni sezon 15 Ekim 2021’de başlayacak. Pastalı bir tanıtım kullanan Netflix fragmanı ile oldukça merak uyandırdı.

    YOU DİZİSİ KONUSU

    2014 senesinde Caroline Kepnes'in yayımlanan romanından uyarlanan bu dizide; oldukça sıradan bir hayat sürdüren ve hatta asosyal biri olan Joe bir kitapçıda çalışmaktadır. Kapı komşusunun oğlu olan küçük Paco ve kitapçıda birlikte çalıştığı Ethan ile ikili muhabbeti dışında konuştuğu fazla kimse yoktur.

     Böylesine bir monoton hayat devam ettirirken, Beck adlı genç bir kızın kitapçıya girmesiyle tüm olaylar birden bire değişir. Joe’nun Beck’e büyük bir aşk duyması ve bu aşkı saplantılı olarak yaşaması pek çok problemi beraberinde getirecektir. Aşkından gözü dönen Joe, sürekli Beck’i takip eder ve hatta genç kızın evinin önünde saatler geçirerek aşık olduğu kadını pencereden izler. Sokakta, metroda ve zamanının olduğu her an da genç kızın bir adım gerisinde yer alır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow