hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Once Upon A Time Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncuları Ve İsimleri Neler? Once Upon A Time Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?

    Once Upon A Time Dizisinin Konusu Nedir Oyuncuları Ve İsimleri Neler Once Upon A Time Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm
    expand

    Lost'un iki eski senaristi Edward Kitsis ve Adam Horowitz'in yaratımı, Once Upon a Time, Amerikan kanalı ABC'nin 2011-2012 sezonunun iyi sürprizlerinden biriydi. Dizi daha sonra 7 sezonu boyunca Pamuk Prenses, Prens Charming, The Wicked Queen, Cinderella veya Mulan ve Little Red Riding Hood gibi simgesel karakterlerin eşliğinde peri masallarının yeniden okunmasını önerdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Once Upon A Time Dizisinin Konusu Nedir?

    Bugün, Maine'de Storybrooke adlı bir kasabada, peri masalları hala var. Emma'nın keşfedeceği şey budur, sorunlu bir geçmişi olan genç bir kadın, 10 yıl önce terk ettiği oğluyla harika ve trajik bir yolculuğa çıkar.

    Yolda, şehrin acımasız Belediye Başkanı Pamuk Prenses'ten başkası olmayan, tatlı Rahibe Mary Margaret Blanchard, kara büyüde korkutucu uzman Tracassin ve hatta sempatik Jiminy Archie ile tanışacak. Yerel kriket. Onun gelişiyle birlikte, yeniden doğan tüm unutkan bir topluluğun umududur.

    İlk bölümlerden, Once Upon A Time, renkli dünyasını, sevdikleri kadar işkence görmüş karakterlerini ve çok kişisel bir hikaye anlatma duygusunu bize tanıtarak tam potansiyelini gösterdi.

    Oyuncuları ve İsimleri Neler?

    Emma, bir çocuk yıllar önce terk ettiği oğlu olduğunu iddia eden Henry'ye kendini tanıtana kadar telaşsız yaşayan bağımsız bir ödül avcısıdır. Ama hayatını alt üst edecek tek vahiy bu değil: Gerçekten de masal karakterlerinin var olduğu bir dünya olduğunu ve Pamuk Prenses ve Beyaz Atlı Prens'in kızı olduğunu iddia ediyor.

    Orijinal Başlık: Once Upon a Time
    Menşei: Amerika Birleşik Devletleri
    Orijinal Dil: İngilizce
    Tür: fantezi, drama
    Oyuncular: Jennifer Morrison (Emma Swan); Ginnifer Goodwin (Mary Margaret Blanchard / Blanche); Lana Parrilla (Regina Mills / Evil Queen); Josh Dallas (David / Charming); Jared S. Gilmore (Henry Mills); Robert Carlyle (Altın / Rumpelstiltskin); Emilie de Ravin (Belle); Colin O'Donoghue (Kanca); Michael Raymond-James: Neal / Baelfire
    Oluşturma: Edward Kitsis ve Adam Horowitz
    Yönetmen: Dean White
    Senaryo: Geofrey Hildrew

    Once Upon A Time Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?

    155 bölümden oluşan dizi 7 sezondur devam ediyor. Başından beri, Bir Zamanlar'ın yazarları, dizilerini oluşturmak için Disney'in başarısından yararlandılar. Mevsimler geçtikçe daha belirgin hale geldi. Yine de, 4. sezonda Frozen'ı keşfetmekten daha fırsatçı görünmüyordu. Bazı harika karakterler getirmenin ve en hikaye anlatan yarı sezonu sunmanın yanı sıra, aniden her şey fikri keşfetmekle ilgili. Storybrooke, herkesin ya iyi ya da kötü olarak tanımlandığı bir Manihe evreninde mevcut değil - ki bu daha sonra serinin özü olacak.

    Once Upon A Time Dizisinin İlk Bölümünde Neler Oldu?

    İlk bölümlerden, Once Upon A Time , renkli dünyasını, sevdikleri kadar işkence görmüş karakterlerini ve çok kişisel bir hikaye anlatma duygusunu bize tanıtarak tam potansiyelini gösterdi. Sezonun konusu basit, Henry, tüm yerlilerin aslında peri masalı karakterleri olduklarını hatırlamaktan alıkoyan korkunç laneti sona erdirmek için öz annesi Emma'yı Storybrooke'a geri getiriyor.

    Peki son sezonda neler oluyor? Sezon 6, seriye tatmin edici olandan daha fazla bir son verirken, yedinci ve sonuncusu, yeniden başlatma ile devam filmi arasındaki geçişe dayanarak biraz özel bir biçim alır. Sonra, Seattle mahallesi ve yeni bir lanet lehine Charmings and Storybrooke'u geride bırakıyoruz. Once Upon a Time, Külkedisi'nden Alice Harikalar Diyarında'ya kadar klasikleri geçmişini inkar etmeden canlandırıyor. Başlangıçta yeni karakterlerini hayata geçirmekte zorlanırsa, serinin başında çok iyi bildiği gibi, birkaç iyi ilham verici bükülme ve güzel masal okumaları sayesinde sihir bir kez daha işe yarıyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow