hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pegasus hediye bilet kampanyası için şartlar neler? 1 bilet alana 1 bilet bedava!

    Pegasus hediye bilet kampanyası için şartlar neler 1 bilet alana 1 bilet bedava
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Dönem dönem yurt içi ve yurt dışı uçuşlar için çeşitli bilet kampanyaları düzenleyen Pegaus bu kez hediye bilet kampanyası başlattı. Belirli tarihlerde geçerli olacak süreçte 1 bilet alana 1 bilet de Pegasus’tan hediye olacak. Peki, Pegasus hediye bilet kampanyası başvuru şartları neler? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pegasus’tan kampanya ile ilgili yapılan açıklama şöyle: 4-5 Haziran tarihlerinde 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 tarihli yurt dışı yaz biletini flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulamasından al, hediye kış biletini istersen yurt içinde istersen yurt dışında kullan! Kıbrıs hariç, yurt dışı uçuşlarında tek yön, aktarmalı veya gidiş-dönüş fark etmeksizin uçuş rezervasyon kaydında ('PNR') bulunan her Pegasus BolBol üyesine bir adet hediye bilet şifresi tanımlanır. Bu şifre tek kullanımlıktır. Örneğin, bir BolBol üyesinin bir rezervasyonu (PNR) gidiş dönüş ise tek şifre, gidiş ve dönüş rezervasyonlar (PNR) ayrı ayrı ise iki şifre hakkeder.

    HEDİYE BİLETLER HANGİ TARİHLERDE KULLANILABİLECEK?

    Bu kapsamda 4-5 Haziran tarihleri arasında satın alınacak ve 1 Temmuz 2024 ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında olacak yurt dışı uçuşlarına 1 hediye bilet hakkı kazanılacak. Hediye biletlerse 27 Eylül – 27 Ekim arasında yurt dışı uçuşlarında, 19 Kasım – 25 Mart tarihleri arasında ise yurt içi uçuşlarda kullanılabilecek.

    DETAYLI BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow