hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump'tan Harris'e zeka göndermesi | VİDEO HABER

    KAYNAKAFP

    ABD Başkanı Donald Trump'ın hedefinde yine rakibi Kamala Harris vardı. Eleştirinin dozunu her seferinde artıran Trump, Harris'in kendisiyle tartışabilecek zeka düzeyinde olmadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "O GERÇEKTEN DÜŞÜK IQ'LU BİR BİREY"

    Eski ABD Başkanı Donald Trump, rakibi Kamala Harris ile ilgili eleştirinin dozunu iyice artırdı. Atlanta'daki seçim mitinginde Harris'in onunla tartışacak zihinsel kapasiteye sahip olmadığını söyledi. "O gerçekten düşük IQ'lu bir birey, gerçekten öyle. Çok düşük bir IQ'su var. Düşük bir IQ'ya ihtiyacımız yok. Ülkemizi Amerikan tarihinin en kötü yönetiminden geri alacağız. Biden, ülkemizin tarihindeki en kötü başkandı. Onun da ülkemizin tarihindeki en kötü başkan yardımcısı olduğu kabul ediliyor. Hiçbir fikri yok. Biliyorsunuz eğer prompter kullanmazsa konuşamaz bile" dedi.

    Trumptan Harrise zeka göndermesi | VİDEO HABER

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Harris'in mitingine ilginin düşük olduğunu söyleyen Trump, kendi mitinglerine ise yüksek katılım olduğunu öne sürdü. "Çılgın Kamala, ultra solcu bir hafta önce buradaydı. Bir sürü boş koltuk vardı. Gerçek, o konuşmaya başladıktan yaklaşık 10 dakika sonra dinleyiciler ayrılmaya başladıklarında ortaya çıktı. Çok sıkıcıydı. Stadyumu dolduruyorum çünkü Amerika'yı tekrar harika yapıyorum" diye konuştu.

    Trump, demokrasiye yönelik bir tehdit oluşturduğuna ilişkin eleştirilere de karşılık verdi. "Demokrasi için bir tehdit. Bunu 7 yıldır benim hakkımda söylüyorlar. İnsanlar 'O demokrasi için bir tehdit' dedi. Hayır, demokrasiyi kurtaran benim. Onlar bir tehdit" ifadelerini kullandı.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow