"Seyfülislam da ellerinde" iddiası!

Libya lideri Kaddafi öldürüldü; eski istihbarat şefi Sennusi sağ ele geçirildi. Kaddafi'nin büyük oğlu Seyfülislam'ın akıbeti ise bilinmiyor. Ancak El Arabiya gazetesi, Seyfülislam Kaddafi'nin de Ulusal Geçiş Konseyi'nin elinde olduğunu ileri sürdü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Muammer Kaddafi ve Sennusi'den sonra, hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesinin yakalama emri bulunan üçüncü isim Seyfülislam Kaddafi.
Kaddafi'nin veliahtı olarak görülen büyük oğlunun, önce Libya'nın güneyinde çölde saklandığı iddia edildi. Daha sonra Sirte çevresinde olduğu ve konvoyunun hava saldırısında vurulduğu öne sürüldü.
Son iddia, Seyfülislam'ın Libyalı muhaliflerin elinde olduğu yönünde. İddia doğruysa, Kaddafi'nin oğlunun uluslararası hukuka teslim edilip edilmeyeceği tartışması gündeme gelecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dünyanın en zengin şehirleri listesi belli oldu! Raporda Türkiye detayı: 40 bin 200 dolar milyoneri var…
Elon Musk ve Donald Trump arasında görüş ayrılığı mı? “Tarifeleri geri çekmesini istedi” iddiası…
Türk balı, dünyanın en ünlü lüks mağazasında! 150 gramı için ödenen rakam altın değerinde…
Tarife krizi: Asya ülkelerinin tepkisi ne oldu? Farklı strateji arayışları…
Oval Ofis’te “altın” dönüşüm! Trump'ın yaptığı değişiklikler dikkat çekti...