hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rusya Ukrayna'yı yine vurdu!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Rusya'nın, Ukrayna'nın Dnipro kentine füze saldırısı düzenledi. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski saldırı anına ilişkin görüntüleri paylaştı. Saldırıda 5 kişinin öldürüldüğünü söyleyen Zelenski kendilerini korumaları için Batı'dan daha fazla savunma sistemi istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FÜZE SALDIRISINDA 5 KİŞİ ÖLDÜ, 34 KİŞİ YARALANDI

    Önce patlama sesi duyuldu, sonra alevler dört bir yanı sardı. Binalar yıkıldı, araçlar hurdaya döndü. Rusya Ukrayna'yı yine vurdu. Füze saldırısında can kayıpları oldu.

    Rusya Ukraynayı yine vurdu

    Saldırıyı Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski duyurdu ve o anlara ait görüntüleri paylaştı. Zelenski Rus güçlerinin ülkenin güneydoğusundaki Dnipro kentine füze saldırısı düzenlediğini açıkladı. Füzeler şehirdeki bir alışveriş merkezine isabet etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rusya Ukraynayı yine vurdu

    ZELENSKİ: DÜNYA BU HAYATLARI KORUYABİLİR

    Ukrayna Cumhurbaşkanı, ülkesine yönelik Rus saldırılarının ancak modern ve uzun menzilli hava savunma sistemleri ve silahlarla mümkün olabileceğini söyledi. "Dünya hayatları koruyabilir ve bu, liderlerin kararlılığını gerektirir." değerlendirmesinde bulundu.

    Rusya Ukraynayı yine vurdu

    Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rus ordusunun 7 füze ve 5 İHA ile saldırı düzenlediğini, bunların 6'sının imha edildiği açıklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow