hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mercury'den sonra şimdi de Michael Jackson'ı canlandıracak

    Mercuryden sonra şimdi de Michael Jacksonı canlandıracak
    expand
    KAYNAKReha Erus / CNN TÜRK

    Altın Küre ödüllü Rami Malek, beyazperdede Freddie Mercury’den sonra Michael Jackson’ı canlandıracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    76. Altın Küre ödülünü kazanan ve Oscar’lara göz kırpan Mısır asıllı aktör Rami Malek, 'Queen' grubunun solisti Freddie Mercury’den sonra pop kralı, şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazarı ve dansçı Michael Jackson’ı beyazperdede canlandıracak.

    37 yaşındaki Rami Malek 'Altın Küre' ödüllerinde 'Bohemian Rhapsody' filminde canlandırdığı Freddie Mercury rolüyle Dram dalında 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü.

    Oscar ödülleri içinde altın heykelciğe en yakın oyuncu olarak gösterilen Rami Malek’in efsane pop şarkıcısı Michael Jackson’ın yaşamı ile ilgili film için ailesi ve yapımcılarla anlaştığı öne sürüldü.

    Michael Jackson’ın annesi 88 yaşındaki Katherine Jackson "Rami Malek’in performansını çok beğendim. Oğlum Michael Jackson’ı canlandıracak yetenekte. Zaten mali durumumuz sıkıntılı. Yapımcılarla dirsek temasındayız" açıklaması yaptı.

    2009’da yaşamını yitiren Michael Jackson’ın tüm haklarını elinde bulunduran aile, filmin gerçekleşmesi halinde kardeşleri Janet, La Toja ve evlat edindiği çocukları Michael Jr., Paris ve Blanket’in de rol alacağını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anne Katherine Jackson oğlunun filmde sadece sanatı ile ilgili konunun işlenmesini özel hayatı ve taciz ile ilgili söylentilere yer verilmemesini şart koştu.    

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow