hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Başak burcunda Dolunay haftası! Etkileri ne olacak? 

    14.03.2022 Pazartesi | 09:06Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile güçlü bir başlangıç yapabilir ve kendimizden emin olabiliriz. Sabah saatlerinde Ay’ın Mars ile öğle saatlerinde Venüs ile ve akşam saatlerinde de Uranüs’le yapacağı sert açılar günün zor ve gergin geçmesine sebep olabilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gün boyu tartışmalara ve kazalara dikkat etmek faydalı olabilir. Salı günü de bu etkiler çok sert olmasa da devam edebilir. Bu hafta çarşamba, perşembe ve cuma günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek; 18 Mart Cuma 10:17’de Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisini hafta boyu üzerimizde hissedebiliriz. Bu hafta hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabiliriz.

    Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Başak, Balık, İkizler ve Yay olanlar bu hafta gerçekleşecek Dolunay’dan daha fazla etkilenebilirler. Başak Dolunayı gündemimizde sağlık, tarım ve ekonomiyle ilgili konularda gündem yaratabilir, bu alanlarda yeni önlemler alınabilir.

    Dolunay öncesi 17 Mart Perşembe 15:03’de gerçekleşecek Merkür ve Uranüs arasındaki olumlu açı güzel bir anlaşma yapmamıza, bir seyahate çıkmamıza ya da eğitim alanında güzel bir gelişme yaşamamıza destek olabilir. Cuma günü Dolunay sonrası Güneş ve Plüton arasındaki olumlu açı da bir konuda sağlam bir karar alıp önemli bir adım atmamıza destek olabilir.

    Bu hafta sonu Ay Terazi burcunda ilerleyecek, sosyal olabilir ve ilişkilerimizi güçlendirebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sevdiğimiz kişiyle romantik ve keyifli zamanlar geçirebilir, jestler yapabilir ve hayatın güzelliklerine yoğunlaşabiliriz.

    19 Mart Cumartesi 13:52’de Venüs ve Uranüs arasındaki sert açı aşla ilgili ani durumlar yaşanmasına sebep olabilir! Maddi konularda da dikkatli olmak gerekebilir, aşırı lükse ve fazla para harcamalarına dikkat!