hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    18 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

    18.04.2022 Pazartesi | 09:20Son Güncelleme:

    Merhaba, hafta sonu gerçekleşen Terazi Dolunayının etkisiyle haftaya güçlü bir başlangıç yapabilir, sorunlu ilişkileri geride bırakıp yeni ve sağlam ilişkilere başlayabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi günü Ay Akrep burcunda ilerleyeceği için gündemimizdeki konuyla ilgili kararlı ve hırslı olup hedefe kenetlenebiliriz. Aşk hayatımızda da tutkulu olabilir, sevgimizi yoğun bir şekilde göstermek isteyebiliriz.

    Aşırı kıskançlık, sahiplenme ve kin duygularına dikkat etmek gerekebilir! Merkür ve Venüs arasındaki olumlu açı yeni ilişkilerimizi destekleyebilir. Merkür ve Uranüs arasındaki kavuşum da sürpriz haberler ve ani yeni anlaşmalar getirebilir.

    Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek; gergin olabilir, seyahat ya da eğitimle ilgili konularda sorun yaşayabiliriz dikkat!

    20 Nisan Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak, 21 Mayıs’a kadar sürecek olan bu dönemde maddi konular ve çıkarlarımız daha fazla gündemimizde olacak, yatırım yapmak için karşımıza karlı fırsatlar çıkabilir.

    Güzellik, sanat, moda ve yeme içme ile ilgili konular gündemde olabilir. Bu hafta perşembe ve cuma günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş ve para konuları gündemimizde olabilir, önemli iş görüşmeleri yapabilir ve gelecek için sağlam kararlar alabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu hafta sonu Ay Kova burcunda ilerleyecek, sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz.

    24 Nisan Pazar 16:44’de Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açı düşüncelerimizle ve anlaşmalarımızla ilgili büyük değişiklikler yaşamamızı sağlayabilir. Otorite olan kişilerle ilgili fikir çatışmalarına ve anlaşmazlıklara dikkat!