hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    11-17 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

    11.04.2022 Pazartesi | 09:07Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile güçlü bir başlangıç yapabilir ve önemli kişilerle görüşüp dikkat çekebiliriz. 11 Nisan itibariyle iletişim gezegeni Merkür Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor, 30 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir ve gelecekle ilgili kendimizi sağlama almak isteyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kararlı ve inatçı olabilir, aklımızdaki konuya kilitlenebiliriz. Bu dönemde iştah artacağı için kilo alınabilir, hayatın güzelliklerine daha fazla zaman ayırılabilir ve güzellikle ilgili bakımlar yaptırılabilir. 12 Nisan Salı Jüpiter ve Neptün Balık burcunda kavuşuyorlar, şanslı bir gün olabilir ve çok istediğimiz bir şeye kavuşabiliriz.

    Manevi konulara yoğunlaşabilir, ibadet ve meditasyon yaparak ruhsal gücümüzü arttırabiliriz. Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Balık, Akrep ve Yengeç olanlar ilahi aşkı bulabilir ve önemli ruhsal karşılaşmalar yaşayabilirler. Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, iş görüşmeleri için ve yarım kalan işlerin tamamlanması için çok uygun günlerde olabiliriz.

    Özellikle 13 Nisan Çarşamba Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı sağlam bir işimizin hayata geçmesini sağlayabilir. Cuma ve hafta sonu Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve Terazi Dolunayının etkisi altında olacağız.

    Bu hafta sonu ilişkilerimiz sınavdan geçebilir, sorunlu ilişkiler bitebilir ve kadersel sağlam yeni ilişkiler başlayabilir. 16 Nisan Cumartesi 21:54’de Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak olanları çok etkileyebilir, bu burçların etkisinde olanlar özel hayatlarıyla ilgili bitiş ya da başlangıç gibi önemli gelişmeler yaşayabilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Nisan itibariyle Mars artık Balık burcunda ilerleyeceği için Balık, Akrep ve Yengeç’ler bu dönemde cesur girişimlerde bulunabilirler ve çekicilikleri artabilir, yaptıklarıyla çok dikkat çekebilirler.