hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    7-13 Mart haftasında bizleri neler bekliyor?

    07.03.2022 Pazartesi | 09:08Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile kararlı ve kendinden emin bir başlangıç yapabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aşırı iştah, inatçılık ve maddeselliğe dikkat, bu etkiler salı günü de devam edebilir. Venüs ve Mars artık Kova burcunda ilerlediği için bu hafta özellikle aşk hayatımızla ilgili ani ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar daha şanslı ve çekici olabilirler. Bu dönemde marjinal ilişkiler gündemde olabilir, özgürlükle ilgili isyanlar ve ani gelişmeler ortaya çıkabilir!

    Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyası hızlanacak, çok fazla haber alabilir ve yazışmalar yapabiliriz. Bu günlerde her duyduğumuza inanmamak faydalı olabilir, yalan haberlere dikkat!

    10 Mart Perşembe itibariyle iletişim gezegeni Merkür artık Balık burcunda ilerlemeye başlayacak, 27 Mart’a kadar sürecek olan bu dönemde daha hayalperest ve romantik olabilir, sevdiklerimize jestler yapabiliriz. Bu perşembe Ay’ın sert açıları gün boyu hayal kırıklıkları ve üzüntü yaşamamıza sebep olabilir dikkat!

    Bu cuma ve hafta sonu Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, duygusal ve aile odaklı olabiliriz. Evimizle ilgilenebilir ve kendi iç dünyamıza yoğunlaşabiliriz. Kova burcunda birlikte ilerleyen Venüs ve Mars 12 Mart Cumartesi günü aşk hayatımızda güzel bir sürpriz gelişme yaşatabilir. İlişkimizden ve aşkımızdan emin olabilir, sevgilimizle keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    13 Mart Pazar Güneş ve Neptün kavuşacak, bizi hayallere daldıracak. Bir idealimize yoğunlaşabilir ve gerçekleştirebiliriz. Sanatsal konular gündemimizde olabilir ve çok yaratıcı olabiliriz. Ayrıca sezgilerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir, rüyalarımızdan önemli mesajlar alabiliriz.