hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    21-27 Mart haftası nasıl geçecek?

    21.03.2022 Pazartesi | 09:03Son Güncelleme:

    Merhaba Güneş artık Koç burcunda ilerliyor, şimdi yeni başlangıçlar için cesur olma ve her alanda yenilenme zamanı. Önümüzdeki 1 ay boyunca yeni girişimlerde bulunabilir ve mücadeleci olabiliriz. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftaya Balık burcunda Merkür Jüpiter kavuşumu ile başlıyoruz, bir konuda idealimize ya da hayalimize kavuşabilir, güzel bir haber alabilir ve yeni bir anlaşma yapabiliriz. Her ne yaşıyorsak hayrımıza olabilir ve ilahi adalet yanımıza olabilir. Pazartesi ve salı Ay Akrep burcunda olacak, çok tutkulu ve hırslı olabilir, hedefe yoğunlaşabilir ve istediğimizi kararlılıkla gerçekleştirebiliriz. Hislerimiz çok güçlü olabilir ve içimize doğanlar gerçekleşebilir, gizli şeyleri bir dedektif gibi ortaya çıkartabiliriz. 

    Aşırı kıskançlık, sahiplenme, kin ve intikam duygularına karşı dikkatli olmamız gerekebilir! Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek, özgürce hareket edebilir ve seyahat planları yapabiliriz. Bir yere gidemesek bile yeni mekanlar keşfedebilir ve yeni insanlarla tanışıp sosyal olabiliriz.

    23 Mart Çarşamba akşamı Merkür ve Neptün kavuşacak, hayallerimize yoğunlaşabilir ve belki de gerçekleştirebiliriz. Bu hafta Cuma ve Cumartesi Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş ve aile odaklı olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebilir ve maddi konulara yoğunlaşabiliriz. 

    Aşırı inatçılığa ve duygularda soğukluğa dikkat! 26 Mart Cumartesi Merkür ve Plüton arasındaki olumlu açı güzel bir haber almamızı ve bir konuda dönüşüm yaşamamızı sağlayabilir. Bu pazar Ay Kova burcunda ilerleyecek, aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebilir ve dostlarımızla keyifli zamanlar yaşayabiliriz. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    27 Mart Pazar itibariyle iletişim gezegeni Merkür Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimiz hızlanacak. 11 Nisan’a kadar her konuda çok daha hızlı hareket edebilir ve cesur davranıp yeni başlangıçlar yapabiliriz.