Hindistan'da bir adam köpekle evlendi

Hindistan'da lanetlendiğine inanan bir adam, laneti üstünden atmak için dişi bir köpekle evlendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hindustan Times'ın haberine göre, P. Selvakumar adlı adam, düğün töreni için yıkanan ve turuncu bir sari giydirilen Selvi adındaki sokak köpeğiyle Tamil Nadu eyaletindeki bir Hindu tapınağında 'evlendi'.
Selvakumar, 15 yıl önce iki köpeği taşlayarak öldürüp leşlerini bir ağaca astığından beri rahat yüzü görmediğini anlattı.
Selvakumar, "Bu olaydan sonra kollarım ve bacaklarım felç oldu, kulaklarımdan biri duymaz hale geldi" dedi.
Bir astroloğun hastalıklarından kurtulmasının tek yolunun bir köpekle evlenmesi olduğunu söylemesi üzerine Selvakumar kendisine bir dişi köpeği eş seçti.
Hindistan'ın kırsal kesimlerinde laneti kovduğuna inanıldığı için köpek veya diğer hayvanlarla evliliklere zaman zaman rastlanabiliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kahve Nasıl Yetiştirilir? Türkiye'de Kahve En İyi Nerede Yetişir?
Deniz Börülcesi Nasıl Yetiştirilir? Türkiye’de Deniz Börülcesi En İyi Nerede Yetişiyor?
Kurşun Kalemi Kim İcat Etti? 5000 Yıllık Tarihi Olan Kurşun Kalem Nasıl Doğdu?
Kıtlıkla gelen Anadolu lezzeti: Armut ekmeği
23 NİSAN’DA AVM’LER AÇIK MI? 23 Nisan Çarşamba AVM çalışma saatleri!