Havalar nasıl olacak?

Mart geldi bahar geldi diye sevinirken, havalar değişti. Fırtına, yağış bastırdı. Kış geri mi geldi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, gelecek 10 gün bizi nasıl bir havanın beklediğini değerlendirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bünyamin Sürmeli / CNN TÜRK
Mart ayını ortaladığımız şu günlerde yağışlar, yurdun neredeyse tamamında etkili oluyor. Yağışların yarın da devam etmesi bekleniyor. Soğuk hava ise etkisini biraz daha artıracak.
Hafta ortasından itibaren orta ve güney bölgelerde yağışın kesilmesine rağmen soğuk etkisini sürdürecek. Buna bağlı olarak geceleri ayaz ve sıfırın altında sıcaklıkların oluşma ihtimali var.
Ayın 24 - 25'ine kadar ise sıcaklıklar dalgalı bir şekilde seyredecek ve ara ara bugünlerdeki düşük değerleri görecek.
Sürücüler Bolu civarına dikkat!
Yolda olacaklar veya yola çıkacaklar için dikkat edilmesi gereken bir diğer notta da Bolu dolayları. Bugün ve yarın etkin kar yağışı bekleniyor. Fırtınayla beraber tipiye döner.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ CUMA MESAJLARI! Dualı, Ayetli, Hadisli, Resimli, Yazılı, Anlamlı, Sözlü, En Yeni, En Güzel Hayırlı Cumalar Mesajları
CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığına göre Cuma Namazı kılınışı
2025 Günaydın Mesajları ve Sözleri: Sevgiliye, Arkadaşa ve Dosta Romantik, Duygusal Günaydın Mesajları
KURBAN BAYRAMI 2025 TARİHİ: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihlerde? Kurban Bayramı tatili kaç gün?
ŞEVVAL AYI TARİHİ: Şevval ayı ne zaman başlıyor? Şevval ayı altı gün orucu ne zaman tutulur?