hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Green Card Başvuru Tarihleri 2024: Green Card Başvurusu Ne Zaman?

    Green Card Başvuru Tarihleri 2024: Green Card Başvurusu Ne Zaman
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayıp, çalışma hakkı kazanmak isteyen binlerce kişi, 2024 Green Card başvuru tarihlerini araştırıyor. Green Card başvuruları her yıl belli dönemlerde yapılıyor. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamayla birlikte Green Card başvuruları için süreç başlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Green Card (Yeşil Kart) başvuruları için geri sayım devam ediyor. Green Card çekilişi için başvurular, DV Lottery'e ücretsiz bir şekilde yapılır. Bu nedenle resmi bir kuruma gerek kalmadan DV Lottery resmi internet sitesinden (http://dvprogram.state.gov) Green Card başvurusu yapılabilmektedir. Green Card başvurusu yapan kişiler, başvuru formunu hatasız ve eksiksiz bir şekilde girmelidir.

    GREEN CARD NE ZAMAN YAPILIR?

    Green Card başvuruları her yıl Ekim/Kasım aylarında yapılıyor. Geçtiğimiz yıl başvurular 4 Ekim 2023 ile 7 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında alındı. Green Card, Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturum izni sağlayan bir belgedir. Bu belgeye sahip olan kişiler, ABD'de yaşama, çalışma ve eğitim alma hakkına sahip olurlar. Green Card başvurusu, belirli aşamalardan oluşur ve dikkatli bir şekilde yapılması gereken bir süreçtir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow